Пазаруване

На пазар в Кюстендил

Търговската улица на Кюстендил: Кюстендил е стар търговски център на югозападна България. От 90-те години на 20-ти век търговията процъфтява. Градът е ежеседмично посещаван от македонски и сръбски туристи. В търговската част на града ще откриете магазините на: Адидас, Пума, Найки, Pure Oxygen, Авангард, Пиер Луичи, Sport Expert, Мания, Pompea, Модна къща Снежанка, Модна къща Мони Петров, Etere, LTB, DARIS и много много други.

Книжарници: Хеликон, Пингвините и Химера са водещите книжарници в града. Трите вериги са заредени с превъзходна селекция от фантастика, научна фантастика, романи, бизнес книги, пътеводители, книги за деца, научна литература, образователни игри, музика и други медийни продукти. Всяка една от тях има представителство в центъра на града.

Бижутерия: Сред магазинчетата ще срещнете и няколко малки частни бижутерии. Две от тях се намират на главната улица Цар Освободител – бижутерия „Диамант“ и бижутерия „Карат“. Специализираната бижутерия за сребърни бижута – магазин „Русе“  се намира в централната част на града в близост до библиотеката. Тук ще намерите сребърни бижута и бижута на Swarovski. Възползвайте се от бижутата за годишнини и други специални поводи, предлагани от бижутериите.

Ловец: Намиращ се в комплекс Аджундар, магазин за ловни принадлежности и огнестрелно оръжие „Ловец“ разполага с богато разнообразие на ловни и бойни продукти с марки: Берета, Уинчестър, ЧЗ, Макаров и много други. Магазинът предлага и аксесоари, облекла, както и пиротехника.

Био пазар: Отнесете вкъщи свежа, местно отгледана продукция директно от кооперативния пазар на град Кюстендил. Фермерите представят своята продукция в Сряда, Събота и Неделя.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.