Къща за гости - Каза Роза
Индивидуално отношение
Достъпен лукс
Повече от обект за настаняване
Място за уединение с най-безценните
Място за почивка каквато заслужавате
Място на което да се чувствате като вкъщи
Място с грижа за всеки детайл
Място за незабравими мигове
Място за семейство и приятели

Къща за гости - Каза Роза
Индивидуално отношение
Достъпен лукс
Повече от обект за настаняване
Място за уединение с най-безценните
Място за почивка каквато заслужавате
Място на което да се чувствате като вкъщи
Място с грижа за всеки детайл
Място за незабравими мигове
Място за семейство и приятели

Стил Rustic-Modern в къща за гости Casa Rosa

Гостите на вила Casa Rosa влизат през голяма порта, разкриваща им просторен хол, кухня с барплот, трапезария, баня с тоалетна, вътрешна тераса и гледка към 2 уютни спални.

Aрка разделя витото стълбище и банята от основната жилищна площ. Нагоре по витото стълбище ще се озовете на голяма вътрешна тераса, предоставяща гледка към вътрешността на къща за гости Casa Rosa и в частност хола. Разхождайки се по терасата в ляво са входовете към двете спални, а в дъното е изходът към втората външна тераса.

Имотът

Прекрачвайки портите на Къща за гости Каза Роза, ще осъзнаете, че сте попаднали на едно необикновено място. Дворът и градините на къщата са един необикновен оазис, изграждан и поддържан с любов и труд вече над 20 години. Отдалечеността на имотът от съвременния свят му позволява да бъде перфектно място за живот на най-разнообразни растения и любимо място за изява на различни видове птички, а ако имате късмет можете да срещнете и наблюдавате игрите на катеричките.

Освен всичко това, изграденото в непосредствена близост до къщата барбекю, ви предоставя възможност за прекарване на незабравими моменти с любимите хора. Проектираната и изградена с мисъл пещ ви позволява да приготвяте любимите си специалитети – включително и цяло агне или прасенце на пещ, да го ползвате като скара за по-дребни вкусотийки или просто да се радвате на танците на огъня. Тук имате достатъчно зелена площ, в която да играете на федербал, да стреляте с лък или просто да се излежавате и наслаждавате на прекрасните слънчеви лъчи.

Къщата

Прекрачвайки прага на Къща за гости Каза Роза, ще почувствате нещо специално. Мигновено ще усетите, че сте направили правилния избор за вашата почивка. Не съществува по-гостоприемно място от традиционната вила изградена в стил рустик-модерн. Алпийската й архитектура, съчетана с нуждите на модерния човек, я превръщат в перфектната отправна точка на следващото ви приключение. Декорацийте от дърво, камък, тухли, огън, желязо и други природни материали я превръщат и в перфектното място за усамотение и почивка с любимите хора.

Съзерцаването на танците на огъня в камината, отпиването на любимото питие, сладките приказки и прегръдки с любими хора, не е идилистична картинка от поредната реклама. Тук е нещо повече от нормално. Задължително е. Възможността да гледате любимите си филми в Dolby Digital или DTS звук също. Истинската почивка обаче не приключва до тук. Ще го разберете, едва когато се отправите в царството на сънищата, отпускайки телата си върху ортопедичните матраци на Magniflex.

Околностите

Къща за гости Каза Роза е много повече от поредната къща за гости. Намирайки се в един от най-древните туристически райони на света, а именно Пауталия, тя е перфектното място за почивка и следващото ви приключение. Следкато в продължение на стотици години всички генарали от Римската империя са идвали на SPA и балнео процедури в Пауталия, не може да остане и капчица съмнение за горепосоченото твърдение. Богат на културни и исторически забележителности, традиции и възможности за спорт и туризъм, Кюстендил е все по-популярна дестинация за почивка и туризъм.

Възможностите за приятно прекарване с любимите хора клонят към безкрайност! От разходки, колоездене, джогинг, ски, сноуборд, лов, риболов, фитнес, картинг и други спортни активности в лесопарк Хисарлъка и планините Осогово, Конявска, Лисец и близките до града язовири и водоеми, до разглеждането на останките от Римската империя, посещаването на всички Музеи, Сгради с обществено значение, най-голямата Картинна галерия с естествена светлина на Балканите, черквите и манастирите, Празниците и другите културни събития в града, а може би просто разходка, шопинг терапия и посещение на ресторантите и нощтните клубове. Всичко това, близо до София.

Гостите на къща за гости Casa Rosa разполагат с:

 • 90 квадратни метра жилищна площ
 • Напълно и модерно обзаведена кухня
 • Вила съобразена с нуждите на максимум 8 души
 • Климатик
 • Отоплителни уреди, включително и в банята
 • Високоскоростен интернет и Wi-Fi свързаност
 • Компютър с WI-Fi интернет достъп
 • 42″ LCD телевизор
 • Stereo озвучителна система от висок клас
 • Многоканален пространствен звук / Dolby Digital & DTS Surround Sound
 • Сателитна телевизия
 • Интернет телевизия
 • 2 бебешки креватчета
 • Барбекю с пещ
 • SPA & Wellness /Басейн, Джакузи, Финландска сауна*, Инфрачервена сауна*, Солна стая*, Релакс зона*/

Както и другите удобства на имота:

5/5 - (96 votes)

Резервирайте от тук