Къща за гости около София - Каза Роза - Цветя Нощен поглед от басейна на къща за гости около София - Каза Роза Кюстендил към релакс зоната и барбекюто на вилата за гости Гледка към барбекюто от двора на къща за гости около София - Каза Роза Дневен поглед към зоната за релакс, шезлонгите, барбекюто, градината от басейна на къща за гости около София - Каза Роза Кюстендил Къща за гости около София - Каза Роза - Още Цветя Къща за гости около София - Каза Роза - Двор - Осветление Къща за гости около София - Каза Роза Дневен поглед от барбекю зоната на къща за гости около София - Каза Роза Кюстендил към басейна и релакс зоната на вилата Нощен поглед към терасата на къща за гости около София - Каза Роза от басейна

Дворът на къща за гости Casa Rosa

Дворът на къща за гости около София – Каза Роза дава живот на множество културни и овощни насаждения. На площ от 1 декар и в зависимост от сезона имате възможност сами да подберете и да вкусите от множеството плодородни дръвчета като: Череши, Сини сливи, Джанки, Грозде, Праскови и Кайсии; както и от ягодовата леха, морковите, зелената салата, чушките, доматите, картофите, краставиците и много други – Безплатно.

Всичко това е произведено – здравословно и с много любов. Дворът на къща за гости Casa Rosa е прецизно парцелиран и затревен. Тук ще срещнете много и разнообразни видове цветя. Най-открояващи се сред които – рози.

Барбекю зоната с широкия навес и панорамната гледка към планина Осогово, също заемат важна част от двора на къщата за гости.

От лятото на 2021г. къща за гости Каза Роза разполага и с открит басейн. Басейнът е оборудван с най-различни екстри и функции. Допълнителна информация за басейна на къща за гости до София – Каза Роза открйте тук >>

Разгледайте всички удобства, които предлага къща за гости Каза Роза, тук >>

 

5/5 - (23 гласували)

Call Now ButtonРезервирайте от тук