Къща за гости около София - Каза Роза - Цветя Дневен поглед към зоната за релакс, шезлонгите, барбекюто, градината от басейна на къща за гости Каса Роса Кюстендил Къща за гости около София - Каза Роза - Още Цветя Къща за гости около София - Каза Роза - Двор - Осветление Къща за гости около София - Каза Роза Дневен поглед от барбекю зоната на къща за гости Каза Роза Кюстендил към басейна и релакс зоната Нощен поглед към терасата на къща за гости Каза Роза от басейна

Дворът на къща за гости Casa Rosa

Дворът на къща за гости Casa Rosa дава живот на множество културни и овощни насаждения. На площ от 1 декар и в зависимост от сезона имате възможност сами да подберете и да вкусите от множеството плодородни дръвчета като: Череши, Сини сливи, Джанки, Грозде, Праскови и Кайсии; както и от ягодовата леха, морковите, зелената салата, чушките, доматите, картофите, краставиците и много други – Безплатно.

Всичко това е произведено – здравословно и с много любов. Дворът на вила за гости Casa Rosa е прецизно парцелиран и затревен. Тук ще срещнете много и разнообразни видове цветя. Най-открояващи се сред които – рози.

Разгледайте всички удобства, които предлага къща за гости Каза Роза, тук >>

Call Now ButtonРезервирайте от тук