Skip to content

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси за къща за гости Каза Роза

В тази секция сме подбрали някои от най-често задаваните ни въпроси. Разгледайте ги и в случай че не откриете търсеният от вас отговор, моля не се колебайте да ни потърсите на мейл: office@casarosa-bulgaria.com или телефон: +359898723815

Къде се намира къща за гости Каза Роза?

Къща за гости Каза Роза се намира на 4.5 километра от центъра на град кюстендил и на 90 километра от град София. Разстоянието до центъра на Кюстендил е около 1 час – ходене пеш и едва 10 минути с лек автомобил.

Още за местоположението на къща за гости Каза Роза можете да научите тук >>

Как да стигна до къща за гости Каза Роза с Автомобил?

Съществуват много начини да стигнете до Кюстендил и в частност къща за гости Каза Роза. Най-разпространеният обаче е с лек автомобил.

В случай, че пътувате с лек автомобил, моля разгледайте местоположението и инструкциите тук >>

Как да стигна до къща за гости Каза Роза с Автобус?

В случай че пътувате с автобус, моля позвънете на +359888756015, за да организираме посрещането и настаняването ви. Автобусните линии към град Кюстендил са през различно време на денонощието. Също така от значение е дали пътувате от гр. София или друг град на България. От столицата има автобуси за Кюстендил, на всеки 45 мин. Важно е да проверите разписанието им в Централна Автогара и Автогара Запад (Овча Купел).

За гости пристигащи от други градове, моля да се ориентирате по разписанията на съответните автогари. Разписание на Централна Автогара София >>

Как да стигна до къща за гости Каза Роза с Влак?

В случай че пътувате с влак, моля позвънете на +359888756015, за да организираме посрещането и настаняването ви. Моля имайте в предвид и това, че ЖП линия София – Кюстендил е най-бавната ЖП линия в Европа. Пътуването е с продължителност 3-3.5 часа. Разписание на влаковете можете да откриете тук >>

Колко човека може да приюти къща за гости Каза Роза?

Максималният капацитет на къща за гости Каза Роза е 8 човека. Къщата може да бъде наета от групи до 8 души.

В зависимост от броя на посетителите предлагаме най-различни ценови пакети. Повече за промоционалните ни оферти можете да научите тук >>

С колко спални разполага къща за гости Каза Роза?

Къща за гости Каза Роза разполага с 2 спални помещения. Те са оборудвани с по 2 двойни легла, италиански ортопедични матраци от мемори пяна – Magniflex. Максималният капацитет на къщата е 8 човека.

Къща за гости Каза Роза може да бъде наето и от групи по 2, 4 и 6 души. В зависимост от броя на посетителите предлагаме най-различни ценови пакети. Повече за промоционалните ни оферти можете да научите тук >>

Има ли паркинг? Колко струва паркингът на Каза Роза?

Къща за гости Каза Роза се намира на спокойно място извън територията на град Кюстендил. Можете да паркирате в дворът на къщата или на пътя до къщата, без никакво безпокойство. Паркирането е напълно безплатно!

 

Достъпна ли е къщата за хора с увреждания?

За съжаление, къща за гости Каза Роза не е проектирана и съобразена с нуждите на хора в неравностойно положение. В момента работиме по този въпрос, но все още сме далеч от желаната цел.

Каква е политиката за отмяна на резервациите?

Да, има политика за отмяна на резервацията. Моля, прегледайте секцията ни „Цени и Оферти„, както и секцията ни „Условия за ползване„.

Колко далеч от центъра на Кюстендил е къщата?

Къща за гости Каза Роза е на 10 минути разстояние с кола и на 45 минути ходене пеш от центъра на град Кюстендил.

 

Колко струва една стая в къща за гости Каза Роза?

Къща за гости Каза Роза се отдава в нейната цялост. Това означава, че клиентите ни наемат цялата къща с всички удобства на имотът.

Не съществува вариант за отдаване на отделни стаи от къщата. Повече информация за удобствата, можете да прочетете тук >>

Настаняване и освобождаване на къщата?

Настаняването в къща за гости Каза Роза започва от 14:00 часа, освен в случаите в които е договорен друг час за настаняване.

Освобождаването на къщата е до 12:00 часа на следващия ден, освен ако предварително не е договорен друг час за освобождаване.

Вижте, промоционалните ни оферти и пакети, тук >>

Позволено ли е пушенето в къща за гости Каза Роза?

Тютюнопушенето в къща за гости Casa Rosa, както и на територията на дворът е разрешено, с изключение на пушенето в спалните помещения.

Има ли високоскоростен Wi-Fi интернет в къщата?

Къща за гости Каза Роза разполага с високоскоростен безжичен – Wi-Fi интернет. Можете да го ползвате напълно безплатно и без проблем, както на територията на къщата, така и в диаметър от 800 метра oколо нея (цялото дворно пространство).

Също така, можете да ползвате и стационарният компютър в къщата. Повече за удобствата и услугите, които са на ваше разположение може да научите тук >>

Има ли фитнес зала в къща за гости Каза Роза?

Има ли басейн в къща за гости Каза Роза?

ДА, къща за гости Каза Роза, разполага с басейн оборудван с хидромасажни функции.

 

Често задавани въпроси - Casa Rosa

 

Освентова на 5 минути с кола и 20 минути ходене пеш се намира най-големият комплекс с детски басейн, водна пързалка за възрастни, голям басейн, воден бар и ресторант в града.

Повече за плувен комплекс „Плажна фиеста“ и другите басейни на територията на град Кюстендил, можете да научите, тук >>

Има ли джакузи в къща за гости Каза Роза?

ДА, къща за гости Каза Роза, разполага с Джакузи от най-висок клас оборудвано с 50 хидромасажни дюзи, озонатор, 2 помпи за джетовете, нагревател и осветление. 

Често задавани въпроси - Casa Rosa

Освентова на 5 минути с кола и 20 минути ходене пеш се намира най-големият комплекс с детски басейн, водна пързалка за възрастни, голям басейн, воден бар и ресторант в града.

Повече за плувен комплекс „Плажна фиеста“ и другите басейни на територията на град Кюстендил, можете да научите, тук >>

Предлага ли се рум сервиз в къща за гости Каза Роза?

Не, къща за гости Каза Роза, не предлага услугата Румсервиз, но предлага други подобни услуги. Предлагаме ви меню с домашно приготвени храни и десерти, от които можете да се възползвате и да си поръчате да ви чакат в деня на настаняването ви и/или да ви ги доставяме за всеки следващ ден от вашия престой. Можете да разгледате нашето меню, тук >>

Също така, можете да поръчате доставка от почти всики заведения на Кюстендил.

Каква е минималната възраст за резервация на къщата?

За да резервирате къща за гости Каза Роза, трябва да имате навършени минимум 18 години. Трябва да сте пълнолетни лица и да поемете отговорност за имотът изграждан с много труд и любов през последните 25 години и всичко което му принадлежи.

Приемате ли кешови разплащания?

Да, приемаме кешови плащания, но само и единствено след представяне на документ „Лична карта“.

Има ли сешоар в къща за гости Каза Роза?

Да, къща за гости Каза Роза, разполага със сешоар! Разгледайте всички удобства, които предлага къщтата, тук >>

 

Има ли ютия в къща за гости Каза Роза

Да, къща за гости Каза Роза, разполага с ютия! Разгледайте всички удобства, които предлага къщтата, тук >>

 

Има ли сушиилня за дрехи в къща за гости Каза Роза

Да, къща за гости Каза Роза, разполага със сушилня за дрехи! Разгледайте всички удобства, които предлага къщтата, тук >>

 

Има ли пералня в къща за гости Каза Роза

Да, къща за гости Каза Роза, разполага с пералня! Разгледайте всички удобства, които предлага къщтата, тук >>

 
Резервирайте от тук