Топ 10 къщи за гости около София според Booking.com

В тази статия, ще ви представим класация на топ 10 къщи за гости около София публикувани в платформата за резервации Booking.com. Статията е с информативни цели и в зависимост от дата в която четете резултатите от нея, може да имат разминавания с реалните резултати в платформата за резервации на къщи за гости около София – Booking.com

Ето и кои са топ къщите за гости около София според Booking.com подредени по най-високи резултати; оценени най-високо от посетителите им в платформата.

Къща за гости "Villa Magicland"

7 улица „Княз Борис I“, 1463 София, България

Situated in Sofia, less than 1 km from NDK, Villa Magicland features accommodation with a bar, private parking, a garden and a terrace.

Оценка:
Фантастичен: 10
Разположение: 10
Отскоро в Booking.com

Къща за гости "Vakarel Residence"

област София, община Ихтиман с. Вакарел 2060, 2060 Вакарел

Резиденция Вакарел се намира във Вакарел, на 23 километра от град София. Тя предлага помещения за настаняване със самостоятелна тераса. След различните удобства са барбекю, тераса и общ салон.

Оценка:
Фантастичен: 10
Разположение: 10

Къща за гости "Едно време"

Найден Попстоянов 2, 2077 Копривщица, България

Едно време се намира на 6 минути пеша от къщата-музей на Тодор Каблешков и предлага барбекю и градина, както и безплатен WiFi на цялата площ.

Оценка:
Фантастичен: 9.9
Разположение: 9.8

Къща за гости "Орбелус"

ул. Васил Левски 1, 2020 Говедарци, България

Орбелус се намира в Говедарци и предлага барбекю и тераса. Мястото за настаняване е с директен достъп до ски пистите. На място има пункт за продажба на ски карти, общ салон и градина.

Оценка:
Фантастичен: 9.9
Разположение: 9.7

Къща за гости около София

Къща за гости - Комплекс "Дюлгерите"

ul.Mangar Voivoda 30, 9000 Копривщица, България

Комплекс Дюлгерите се намира в историческия център на Копривщица. Състои се от вили тип котидж със стаи със собствени балкони и обща градина.

Оценка:
Фантастичен: 9.8
Разположение: 9.3

Къща за гости Феникс

Улица „Михаил Маджаров“ 18, 2077 Копривщица, България

Located in Koprivshtitsa, 100 metres from Todor Kableshkov Memorial House, Къща за гости Феникс features rooms with city views and free WiFi.

Оценка:
Фантастичен: 9.8
Отскоро в Booking.com

Къща за Гости Дона - Конна База

Ул. Хаджи Генчо 13, 2077 Копривщица, България

Къща за гости Дона се намира в Копривщица и предлага безплатен WiFi и безплатен частен паркинг на място. Всяка стая разполага с телевизор с кабелни канали и самостоятелна баня с душ.

Оценка:
Фантастичен: 9.7
Разположение: 9.9

Къща за гости Вени

50 улица „Дядо Либен“, 2077 Копривщица, България

Къща за гости Вени се намира в Копривщица, на по-малко от 1 км от къщата музей „Тодор Каблешков“, и предлага градина, безплатен частен паркинг и тераса.

Оценка:
Фантастичен: 9.7
Разположение: 9.6

Къща за гости "Yan BibiYan Guest House"

Ul. 9, No. 14, 2123 Negushevo, България

Къща за гости Ян Бибиян се намира в село Негушево, на 33 км от София. Предлага барбекю, изглед към планината, детска площадка и слънчева тераса.

Оценка:
Фантастичен: 9.6
Разположение: 9.3

Къща за гости "Бащина стряха"

ул. Никола Беловеждов 16, 2077 Копривщица, България

Тази къща за гости в историческия град Копривщица предлага прекрасна градина, пълна с цветя. Лютовата къща, къща-музей Тодор Каблешков и църквата Света Богородица са на по-малко от 150 метра.

Оценка:
Фантастичен: 9.6
Разположение: 9.8

Къща за гости около София - Каза Роза - Тераса

Къща за гости около София - "Каза Роза"

ул. Каза Роза, 2500 Кюстендил, България

Къща за гости около София – Каза Роза е разположена в непосредствена близост до град Кюстендил, местност Чифличето, в подножието на село Горна Брестница. Къщата има изразен алпийски стил и е луксозно обзаведена с всичко необходимо за пълноценнтата ви почивка.

Оценка:
Фантастичен: 9.7
Разположение: 9.8

Ако никоя от изложените в тази статия къщи за гости около София, не отговаря на вашите критерии, винаги можете да се свържете с къща за гости Каза Роза на посочения по-долу телефонен номер и да резервирате своята заслужена почивка още сега!

Разгледайте актуалните цени и пакетни предложения тук >>

За допълнителни въпроси около услугите и удобствата на къща за гости Каза Роза, Кюстендил, позвънете на +359 888 756015

NB! Класираните на тази страница къщи за гости около софия са в резултат от тяхното представяне в платформата Booking.com към датата на публикуване на тази статия. В зависимост от филтрите които приложите, резултатите в платформата на Букинг, може да варират и да се различават от тези изложени тук. Не се обвързваме с достоверността им, защото те са собственост на платформата booking.com. За ваше улеснение сме предоставили линк към всяка от къщите за гости около София публикувани по-горе, който да ви отведе в техният профил в платформата на Букинг.

Резервирайте от тук